logo KPN

KPN

KPN voorziet méér dan 2,5 miljoen huishoudens van goede kwaliteit internet, met hoge snelheden. KPN alles in 1 pakketten zijn net even anders, en biedt je als klant de mogelijkheid om jouw pakket helemaal te personaliseren en eigen te maken.

KPN vergelijken

Over KPN alles in 1

KPN is een van de grootste en oudste providers in Nederland. Ze wordt regelmatig door uitgeroepen als beste internet provider door de Consumentenbond en Tweakers. Met KPN kun je hoge snelheden verwachten en de keuze uit veel extra’s om je abonnement te personaliseren.

KPN staat vooral bekend om haar glasvezelnetwerk dat momenteel bijna in heel Nederland beschikbaar is. Naast glasvezel heeft KPN ook een betrouwbaar (A)DSL netwerk en de grootste landelijke dekking met hun supersnelle 4G-netwerk.

Direct naar KPN
Background-A1P

Voordelen KPN

De mogelijkheid om je eigen Alles in 1 pakket samen te stellen
Maandelijks aanpasbaar
Combineren van internet-en mobiele abonnementen geven aantrekkelijke voordelen

Alles in 1 pakketten KPN

Alles in 1 pakketten van KPN zijn veranderd met de introductie van KPN Hussel. Voorheen leverde KPN haar alles in 1 pakketten aan via KPN Compleet, maar dit kun je nu zelf samenstellen.

Internet: KPN heeft één van de snelste glasvezel netwerken in Nederland. Is glasvezel internet op jouw adres niet beschikbaar? Dan kun je alles in 1 met (A)DSL van KPN afsluiten. KPN levert vanaf 50 Mbit/s (A)DSL tot 500 Mbit/s glasvezel internet. Deze snelheden zijn beschikbaar op basis van je adres dus doe altijd de postcode check om te zien welke snelheden op jouw postcode haalbaar zijn.

Televisie: Kies je televisie bij je alles in 1 pakket, dan krijg je standaard meer dan 65 tv-zenders geleverd. Tegen een klein bedrag per maand kun je een extra zender of dienst erbij nemen. Een paar voorbeelden van deze diensten Spotify, FOX Sports, Flim 1 en Pluspakket.

Telefoon: Vaste telefonie kun je optioneel bij je pakket nemen voor €2,00 per maand. Voor een extra bedrag heb je de keuze uit BelOnbeperkt NL of BelOnbeperkt Altijd. Met BelOnbeperkt NL kun je binnen Nederland zoveel bellen als je wilt naar vaste en mobiele nummers. Met BelOnbeperkt Altijd kun je onbeperkt bellen naar mobiele en vaste nummers in 80 landen.

De pakketten van KPN zijn maandelijks aanpasbaar en voor €3,00 extra kun je het abonnement maandelijks opzegbaar maken.

ProviderPakketMaandprijsInformatie
KPN
 • 50 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
54,50 per maand Meer info
KPN
 • 100 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
59,50 per maand Meer info
KPN
 • 200 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
62,00 per maand Meer info
KPN
 • 500 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
67,00 per maand Meer info

Veelgestelde vragen over Alles in 1 pakketten van KPN

Een voordeel van alles in 1 pakketten van KPN is dit ze erg flexibel zijn. Je kan zelf bepalen wat je wel en niet in je pakket wil hebben. Met KPN Hussel krijg je ook korting wanneer internet en mobiele abonnementen met elkaar te combineert. Daarnaast heb je de mogelijkheid om MB’s te delen.Het nadeel van KPN is dat ze vergeleken met de concurrentie duur zijn. Als je op zoek bent naar het goedkoopste alles in 1 pakket raden we je aan andere providers mee te nemen in je vergelijking. Bekijk alle alles in 1 pakket providers zodat je het perfecte pakket voor jou kan vinden.

Als je nog steeds een alles in 1 pakket van KPN Compleet hebt dan verandert er niks aan je huidige abonnement. Je behoudt de voordelen van het alles in 1 pakket dat je momenteel hebt. Als je overstapt naar KPN Hussel verlies je wel deze voordelen. Kijk dus goed naar de voordelen en de kosten van je huidige KPN Compleet abonnement en vergelijk deze met die van KPN Hussel.

Alles in 1 pakketten vergelijken gaat makkelijk en snel met onze vergelijker. Je vindt zo het beste en goedkoopste alles in 1 pakket op jouw adres. Onze vergelijker neemt alle alles in 1 pakketten mee van alle providers en zet de goedkoopste pakketten bovenaan. Je kunt in onze vergelijker ook makkelijk via de filters aangeven naar welke downloadsnelheid je op zoek bent, welke zenders je erbij wil, en of je onbeperkt wil bellen in Nederland.

Als je wil overstappen naar een andere provider dan is het belangrijk om eerst te checken of dit al kan. Bekijk daarom wat de einddatum van je huidige contract is. Als je langer dan een jaar aan een internetabonnement vast zit dan kun per direct overstappen naar een andere provider. Ook als jouw huidige provider de prijzen verhoogt en dit hoger is dan de huidige inflatie ben je vrij om voor het einde van de contractdatum direct overstappen. Wanneer je via onze vergelijker overstapt naar een andere provider dan maak je automatisch gebruik van onze gratis overstap service.

Meer informatie

Bekijk andere providers