logo T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile heeft een ruim aanbod van alles in 1 pakketten die bij iedere klant goed kan aansluiten. T-Mobile bied vaak goedkopere alles in 1 pakketten aan dan de concurrentie en hebben vaak aanbiedingen waarmee je voordeliger uitkomt.

T-Mobile vergelijken

Over T-Mobile alles in 1

T-Mobile Nederland is een van de grootste aanbieders van mobiel, internet, televisie en vast bellen. Ze staan bekend om hun mobiele netwerk die meerdere keren is uitgeroepen als snelste mobiele netwerk van Nederland.

De internetsnelheden van T-Mobile zitten tussen de 50 Mbit/s en 1000 Mbit/s. Je krijgt bij T-Mobile standaard meer dan 64 zenders in je alles in 1 pakket. Vast bellen met T-Mobile kost je 13 cent per minuut en je krijgt bij alle alles in 1 pakketten gratis nummerbehoud.

Direct naar T-Mobile
Man en vrouw achter laptop

Voordelen T-Mobile

Flexibele alles in 1 pakketten
Uitgebreid TV pakket
Extra’s zijn maandelijks opzegbaar

Alles in 1 pakketten T-Mobile

T-Mobile biedt flexibele alles in 1 pakketten aan die je makkelijk kan aanpassen aan jouw behoeftes.

Internet: Je kunt bij T-Mobile uit de volgende drie internet pakketten kiezen: Basic (50 Mbit/s), Fast (100 Mbit/s) en Premium (1000 Mbit/s). Doe altijd de postcode check om te zien welke snelheden beschikbaar zijn bij jouw woning.

Televisie: Bij T-Mobile heb je de keuze uit verschillende zenderpakketten die aansluiten bij jouw kijkgedrag. Voor de extra zenderpakketten kun je onder andere kiezen voor Film 1, Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Compleet. Je krijgt standaard gratis het extra zenderpakket FOX Sports Eredisvisie wanneer je een tv abonnement afsluit bij T-Mobile.

Telefoon: Je hebt met vast bellen van T-Mobile de keuze uit drie verschillende abonnementen. Deze abonnementen zijn: Vast bellen Start, Unlimited Vast Bellen en Unlimited Vast Bellen Plus.

ProviderPakketMaandprijsInformatie
T-Mobile
  • 50 Mbit/s
  • 66 Zenders
  • 0,13 eu/min
47,50 per maand Meer info
T-Mobile
  • 100 Mbit/s
  • 66 Zenders
  • 0,13 eu/min
52,50 per maand Meer info
T-Mobile
  • 100 Mbit/s
  • 66 Zenders
  • 0,13 eu/min
52,50 per maand Meer info

Veelgestelde vragen T-Mobile

Als je wil weten per wanneer je kan overstappen naar een andere provider dan moet je op de volgende punten. Bekijk eerst goed wanneer de einddatum van je huidige contract is. Bij internetabonnementen heb je meestal een opzegtermijn van maximaal 1 maand. Het is dus verstandig om pas in de laatste maand van het contract te gaan kijken voor een nieuwe provider. Als je via ons een alles in 1 pakket besteld dan kun je gebruik maken van onze gratis overstapservice.

T-Mobile bied ook glasvezel internet met sommige van hun internet pakketten. Met het Premium internet pakket van T-Mobile krijg je glasvezel met 1000 Mbit/s. Doe wel eerst de postcode check om te zien welke internetsnelheid bij jou beschikbaar is. Als je alles in 1 pakketten met glasvezel wil vergelijken bekijk dan onze vergelijker.

De alles in 1 pakketten van T-Mobile zijn erg flexibel en bieden veel extra’s aan zodat het pakket bij de belangen van hun klanten aansluit. T-Mobile is in zijn algemeen ook goedkoper dan de duurdere alles in 1 pakket providers, terwijl ze nog steeds veel waarde bieden met hun pakketten. Er zijn wel goedkopere alles in 1 providers op de markt. Als je op zoek bent naar het goedkoopste alles in 1 pakket bij jou in buurt bekijk dan onze vergelijker tool.

Het beste alles in 1 pakket vinden is een lastige taak. Je internetsnelheid kan op basis van je locatie heel anders zijn dan van iemand die in een andere regio woont. De beste alles in 1 pakketten zijn vaak niet de goedkoopste dus als je een strak budget hebt zal het pakket weinig voor jou betekenen. T-Mobile, KPN en Ziggo leveren hoge kwaliteit alles in 1 pakketten, maar voor mensen die naar iets goedkopers zoeken zal een pakket van Budget alles in 1 of Online.nl beter zijn. Doe altijd de postcode check om te zien welke pakketten bij in de buurt beschikbaar zijn en welke het voordeligst is.

Meer informatie

Bekijk andere providers