logo Ziggo

Ziggo

Ziggo heeft in Nederland meer dan 4.4 miljoen aansluitingen. De alles in 1 pakketten van Ziggo zijn erg flexibel en geven je veel keuze uit verschillende extra’s. Als je veel series op tv kijkt en/of van sport houd dan is Ziggo een uitstekende keuze.

Ziggo vergelijken

Over Ziggo alles in 1

Ziggo is de enige landelijk aanbieder van kabelinternet, tv en bellen in Nederland. Ze staan bekend om hun stabiele internetverbinding en uitgebreide keuze aan extra's. Tegenwoordig werken ze samen met Vodafone voor hun mobiele abonnementen onder de naam VodafoneZiggo.

In Nederland is er nog lang niet overal glasvezel beschikbaar en voor veel mensen kan dit te duur zijn. Het kabelinternet netwerk van Ziggo zorgt voor een goed alternatief dat bijna net zo stabiel is als glasvezel. Klanten van Vodafone kunnen ook gratis Ziggo en Vodafone combineren en krijgen hierdoor verschillende extra’s.

Direct naar Ziggo
Een alles in 1 pakket is nog steeds in trek

Voordelen Ziggo

Goed alternatief op glasvezel
Gratis te combineren met een mobiel abonnement van Vodafone
Keuze uit vele extra’s zoals HBO en Ziggo Sport

Alles in 1 pakketten Ziggo

Momenteel zijn er bij Ziggo vier verschillende alles in 1 pakketten beschikbaar. Bij elke pakket krijg je Ziggo Sport, internet beveiliging en nummerbehoud. Je betaald bij alle pakketten € 0,13 per minuut voor het bellen naar vast en mobiel in Nederland.

Start : Met Ziggo Alles-in-1 Start krijg je een snelheid van 50 Mbit/s. Je krijgt 80+ zenders en hebt de mogelijkheid om programma’s terug te kijken.

Complete : Met het Ziggo Alles-in-1 Complete heb je een internetsnelheid van 250 Mbit/s. Net zoals bij Start krijg je 80+ zenders en kun je programma’s terug kijken. Verder kun je ook programma’s opnemen en live-tv pauzeren.

Max : Met het Ziggo Alles-in-1 Max heb je een internet snelheid van 500 Mbit/s. Je krijgt toegang tot meer dan 125 zenders en hebt toegang tot het aanbod van HBO. Ook kijk je met dit pakket naar films, series en programma’s in 4K-beeldkwaliteit.

Giga : Met het Ziggo Alles-in-1 Giga heb je een internetsnelheid van 1000 Mbit/s en heb je bij TV dezelfde voordelen als bij Ziggo Alles-in-1 Max. Dit pakket is voornamelijk voor mensen die het snelste internet willen en die de meeste keuze willen bij hun tv pakket.

ProviderPakketMaandprijsInformatie
Ziggo
 • 50 Mbit/s
 • 80 Zenders
 • 0,13 eu/min
52,00 per maand Meer info
Ziggo
 • 100 Mbit/s
 • 80 Zenders
 • 0,13 eu/min
56,95 per maand Meer info
Ziggo
 • 250 Mbit/s
 • 81 Zenders
 • 0,13 eu/min
67,00 per maand Meer info
Ziggo
 • 500 Mbit/s
 • 125 Zenders
 • 0,13 eu/min
87,50 per maand Meer info

Veelgestelde vragen Ziggo

Wanneer je Vodafone abonnement combineert met Ziggo krijg je gratis een aantal extra’s:Korting: Je krijgt tot €5,00 korting op Vodafone Start, Smart, Red en Black.Dubbele Data: Je krijgt dubbele data voor elk Vodafone abonnement op je adres.Extra tv-pakketten: Je krijgt een extra tv-pakket met de keuze uit: Kids, Movies & Series L of Ziggo Sport Totaal.Veilig Online: Met Veilig Online bescherm je tot 20 laptops, tablets en/of smartphones.

Ziggo heeft een gratis overstapservice waarbij ze je huidige abonnement over zetten naar je nieuwe abonnement. Met Ziggo kan je ook gratis overstappen met nummerbehoud. Ze leveren alle producten binnen 3 tot 5 werkdagen en kunnen gratis een monteur bij je thuis laten komen. Bekijk ook onze tips over waar je op moet letten wanneer je kunt overstappen.

De kortingen van je vorige abonnementen komen te vervallen als je overstapt naar een nieuw pakket. De extra’s die je krijgt als je Ziggo en Vodafone combineert blijf je wel houden als je overstapt naar een alles in 1 pakket van Ziggo. Verder worden aanvullende diensten zoals e-mailadres en eerder gekozen zenderpakketten wel automatisch meegenomen naar je nieuwe abonnement.

Bij Ziggo heb je veel keuze om je pakket uit te breiden met vele extra’s. Vooral Vodafone klanten hebben veel voordeel om een Alles in 1 pakket erbij te nemen voor de gratis extra’s die je erbij krijgt. Ziggo heeft ook veel te bieden voor sport fans door Ziggo Sport bij elk alles in 1 pakket toe te voegen.Ziggo is alleen niet de goedkoopste alles in 1 provider. Als je bent naar de goedkoopste alles in 1 provider bij jou in de buurt dan kan het beste onze postcode check doen. Je kunt op onze site ook een overzicht krijgen van alle providers die alles in 1 pakketten leveren.

Meer informatie

Bekijk andere providers