Beste alles in 1 pakket

Het beste alles in 1 pakket uitzoeken is niet altijd even makkelijk, er zijn namelijk een aantal factoren waar je op moet letten zodat je de juiste keuze maakt. Denk hierbij aan waarvoor je het internet gebruikt en wat daarbij de gebruikelijke internetsnelheid is, hoeveel televisie dat je kijkt en welke pakketten er op je adres beschikbaar zijn.

De beste alles in 1 provider voor een internet, televisie en bellen abonnement is T-Mobile. Deze provider is het best beoordeeld op de drie beoordelingscriteria: kwaliteit, klantenservice en storingen. Op nummer twee staat Ziggo en op nummer drie KPN. Ook deze alles in 1 providers scoren heel hoog voor het beste alles in 1 pakket.

De alles in 1 providers worden beoordeeld op: kwaliteit, klantenservice en storingen. Bij het onderdeel kwaliteit wordt gekeken naar de kwaliteit van het internet en de prijs/kwaliteitsverhouding. Qua klantenservice wordt er gekeken naar de bereikbaarheid van de providers en hoe goed een consument geholpen wordt. Uiteraard worden ook de storingen meegenomen in het eindoordeel. De top drie alles in 1 providers hebben ieder nauwelijks last van storingen waardoor ze allen het beste alles in 1 pakket aanbieden.

Wil je niet alles in 1 pakketten vergelijken? Bekijk dan de top drie meest populaire pakketten van dit moment.

ProviderPakketMaandprijsInformatie
T-Mobile
 • 50 Mbit/s
 • 66 Zenders
 • 0,13 eu/min
47,50 per maand Meer info
Ziggo
 • 250 Mbit/s
 • 81 Zenders
 • 0,13 eu/min
67,00 per maand Meer info
KPN
 • 100 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
59,50 per maand Meer info

Beste alles in 1 pakket vergelijken

Het kan lastig zijn om het beste alles in 1 pakket voor jouw wensen te vinden. Het is namelijk ook dat niet voor iedereen het ene pakket het beste is. Zo kan het beste pakket voor jou, niet het beste pakket voor je buurman zijn. Wanneer je een alles-in-1 pakket zoekt, let dan op de inhoud van het pakket en op de beoordeling van de providers.

Een alles-in-1 pakket bestaat uit internet, televisie en bellen. Het is aan te raden om te kiezen voor een internetsnelheid van minimaal 50 Mbit/s. Zo voorkom je dat je last krijgt van langzaam internet. Zeker wanneer je met meerdere personen op het internet zit. Per provider is het heel verschillend hoeveel Tv-zenders je krijgt. Bepaal dus voor jezelf hoeveel je wilt. Qua vaste telefonie krijg je bij bijna iedere provider een telefoonlijn. Je betaalt dan per minuut om te bellen. Je kunt er ook voor kiezen om onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand.

Beste internet en tv pakket

Het beste internet en tv pakket is van Ziggo. Alles in 1 provider Ziggo richt zich heel veel op het internet en televisie pakket. Zo hebben ze bijvoorbeeld hun eigen Tv-zender: Ziggo Sport. Hier zijn veel sporten op te zien, zoals: voetbal, golf en Formule 1. Ziggo biedt een stabiele en zeer snelle internetsnelheid aan, samen met veel televisie zenders.

Let er op dat als je meerdere televisie ontvangers in huis hebt en er tegelijkertijd televisie wordt gekeken, dat je beter kan kiezen voor de kabel. Bij DSL wordt namelijk het televisie signaal verstuurd via de internet verbinding en dit kost ongeveer 8 Mbit/s. Er bestaat dus een kans dat je niet altijd de beste televisie kwaliteit hebt of dat het beeld af en toe hapert als iedereen tegelijkertijd gebruik maakt van het internet via de telefoonlijn. Televisie kijken via glasvezel loopt ook via de internet verbinding en ligt rond de 14 Mbit/s bij sommige providers. Veelal is dit geen probleem omdat mensen met een glasvezel abonnement een hoge snelheid weten te behalen tot 500 Mbit/s. Bij een kabel alles in 1 pakket is het televisie signaal gescheiden van het internet, je kunt dus ongestoord tegelijkertijd televisie kijken en internetten als je kiest voor Ziggo.

Beste alles in 1 pakket vergelijken

Wat voor huishouden heb jij?

Heb je een huishouden van 2-3 personen en gebruik je het internet gematigd, dan heb je vaak genoeg aan een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Hiermee kan je prima met meerdere mensen tegelijkertijd HD video's streamen en gamen. Tevens zijn grote bestanden binnen no time gedownload indien niemand anders gebruik maakt van het netwerk. Met deze internetsnelheid kan je zelfs 4K video's streamen, let hierbij wel op dat je dan verder geen andere video's gaat streamen. We raden je nog wel aan om eerst je postcode in te voeren op onze website zodat je kan achterhalen of dit snelle type internet via de telefoonlijn beschikbaar is. In oude stadscentra en buitengebieden is het niet altijd mogelijk om dit beste alles in 1 pakket af te nemen. In dat geval raden we aan om te kiezen voor kabel internet van Ziggo of glasvezel internet als er een aansluiting bij je woning aanwezig is.

ProviderPakketMaandprijsInformatie
Online.nl
 • 100 Mbit/s
 • 81 Zenders
 • 0,14 eu/min
45,00 per maand Meer info
T-Mobile
 • 50 Mbit/s
 • 66 Zenders
 • 0,13 eu/min
47,50 per maand Meer info

Het beste alles in 1 pakket voor een klein huishouden

Deze top 3 is gebaseerd op de beste alles in 1 pakketten via de telefoonlijn. Hierbij is gelet op de inhoud van het pakket; soort televisie, snelheid internet en telefonie. Maar ook is er gelet op de prijs van het pakket. Eventuele acties van de providers staan apart vermeld. Internet provider T-Mobile staat op de 1e plek. Het T-Mobile alles in 1 pakket is tevens een voordelig alles in 1 pakket. Buiten dat dit pakket zeer voordelig is, is het ook zeer compleet. Je krijgt digitale televisie met ruim 60 zenders, 100Mbit internet en voordelig telefonie. Met de hoge snelheid die T-Mobile te bieden heeft kan je zelfs 4K videos streamen. Mocht je toch weinig gebruik maken van televisie zenders, dan raden we je aan om te kiezen voor het Tele2 alles in 1 pakket.

Bestaat je huishouden uit 4-5 personen of gebruik je regelmatig tegelijkertijd gebruik van het internet of je televisie, dan is het raadzaam om voor meer internetsnelheid te kiezen vanaf 100 Mbit/s. Veelal komt men dan uit bij glasvezel en kabel alles in 1 pakketten als beste keus. Provider Ziggo biedt namelijk een zeer snel pakket aan met 200 Mbit/s. Bovendien krijg je hierbij een uitgebreid televisie aanbod en profiteer je van vele extra's zoals: Ziggo Sport, Ziggo Movies & Series XL(meer dan duizend films en afleveringen van series kijken inclusief HBO), Online tv kijken in HD en gemiste programma's direct terugkijken met Replay TV.

ProviderPakketMaandprijsInformatie
T-Mobile
 • 100 Mbit/s
 • 66 Zenders
 • 0,13 eu/min
52,50 per maand Meer info
Ziggo
 • 100 Mbit/s
 • 80 Zenders
 • 0,13 eu/min
56,95 per maand Meer info
KPN
 • 100 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
59,50 per maand Meer info

Het beste alles in 1 pakket voor een gemiddeld huishouden

Mocht je in het T-Mobile glasvezel leveringsgebied liggen, dan krijg je nog eens € 5,- extra korting op de maandprijs. Dit kan je checken door via de bovenstaande knop naar T-Mobile te gaan en je postcode in te voeren. Een goedkoper glasvezel abonnement ga je niet krijgen bij een alles in 1 provider. Indien er geen glasvezel op je adres beschikbaar zijn, dan is het beste alles in 1 pakket bij Ziggo te vinden. Deze kabel provider biedt snelle abonnementen aan die zeer geschikt zijn voor gemiddelde huishoudens die veel gebruik maken van televisie en internet.

Als je huishouden uit meer dan 5 personen bestaat, dan kan je het beste kiezen voor de hoogst haalbare internetsnelheid op je adres. Zeker als je meerdere televisie ontvangers in huis hebt en er tegelijkertijd gebruik wordt gemaakt van internet en de televisie. Als je kiest voor glasvezel raden we aan om voor de maximaal haalbare snelheid van 500 Mbit/s te gaan. Hiermee kan je download-en uploadsnelheden van maar liefst 62,5 MB/s halen. Een alternatief voor glasvezel is kabel internet van Ziggo, hierbij kan je een snelheid tot 400 Mbit/s halen. Grofweg is dit een downloadsnelheid van 50 MB/s, de uploadsnelheid hierbij bedraagt een 5 MB/s.

ProviderPakketMaandprijsInformatie
KPN
 • 500 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
67,00 per maand Meer info
Ziggo
 • 500 Mbit/s
 • 125 Zenders
 • 0,13 eu/min
87,50 per maand Meer info

Het beste alles in 1 pakket voor een groot huishouden

De beste keus voor een groot huishouden is T-Mobile, zij bieden de beste prijs/kwaliteit verhouding aan van de alles in 1 aanbieders. Toch kan het interessant zijn om te kiezen voor Ziggo vanwege de vele extra's zoals het gratis sport kanaal en het gratis terugkijken van gemiste programma's. Daarbij kan je bij KPN € 5,- extra korting krijgen op je alles in 1 pakket als je ook een mobiel abonnement bij deze provider afneemt. Bovendien lopen de kortingen op hoe meer mobiele abonnementen je hebt en kan je ook nog eens een gratis HBO pakket met KPN compleet krijgen.