Beste alles in 1 pakket award

12 december 2019

Man en vrouw achter laptop
Voor jou hebben we de beste alles in 1 pakketten van dit jaar op een rijtje gezet. Zo kun je voor het nieuwe jaar nog een alles in 1 pakket uitzoeken die aan al je wensen zal voldoen. We hebben tijdens onze selectie gekeken naar de prijs, snelheid, beschikbaarheid en extra’s van het pakket.

Top 3 Beste Alles in 1 Pakketten van 2019

In 2019 waren de drie beste en meest gekozen alles in 1 pakketten in 2019 van KPN, Ziggo en T-Mobile. De drie verschillende pakketten hebben allemaal hun eigen unieke voordelen waardoor ze dit jaar het meeste gekozen werden. In dit artikel kijken we naar deze drie alles in 1 pakketten om te zien wat de klanten vonden van deze abonnementen en welke van de drie het beste is.
ProviderPakketMaandprijsInformatie
T-Mobile
 • 100 Mbit/s
 • 66 Zenders
 • 0,13 eu/min
52,50 per maand Meer info
Ziggo
 • 100 Mbit/s
 • 80 Zenders
 • 0,13 eu/min
56,95 per maand Meer info
KPN
 • 100 Mbit/s
 • 78 Zenders
 • 0,14 eu/min
59,50 per maand Meer info

KPN

Veel klanten kozen in 2019 voor KPN. Vooral het alles in 1 pakket met glasvezel is een populaire keuze en scoorde met een 8,2 bij de Consumenten bond de tweede plaats als beste alles in 1 pakket. Voor hun internet en telefonie kreeg KPN ook van klanten gemiddeld een 8. In vergelijking met de concurrentie heeft KPN ook veel minder last van storingen. Met de introductie van KPN Hussel zijn er technisch gezien geen standaard alles in 1 pakketten meer. Je kan nu met KPN Hussel zelf een alles in 1 pakket samenstellen waardoor je veel meer vrijheid krijgt over welke dingen je wel of niet in je alles in 1 pakket wil.
KPN Vergelijken

Ziggo

Ziggo ondanks dat de duurdere prijs was toch een van de populairste alles in 1 pakketten van 2019. Ziggo leverde met hun pakket hoge snelheden en meer dan 80 tv zenders waaronder Ziggo Sport. Door het grote aanbod van zenders was het alles in 1 pakket van Ziggo vooral populaire bij sport fans en mensen die veel televisie kijken. Van de Consumentenbond kreeg Ziggo voor hun alles in 1 pakketten een 7,4.Klanten van Vodafone hebben ook voordeel als ze een alles in 1 pakket nemen van Ziggo. Als je een abonnement hebt van Vodafone dan kun je deze combineren met Ziggo om verschillende extra’s te krijgen zoals: Korting op je mobiele abonnement, Dubbele Data of een Extra TV-pakket.
Ziggo Vergelijken

T-Mobile

Het pakket van T-Mobile met 50 Mbit/s en 66 zenders was voor veel mensen een populaire keuze doordat het een van de goedkoopste alles in 1 pakketten was. Door hun lage prijzen was T-Mobile een populaire keuze klein en gemiddeld huishoudens. Voor de kwaliteit van hun telefonie kreeg T-Mobile van de Consumentenbond een 8. Vergeleken met de concurrentie scoorde ze alleen wel lager op het gebied van tv en internet. Als je veel geeft om telefonie of niet te veel wil uitgeven aan een alles in 1 pakket dan is T-Mobile een uitstekende keuze.
T-Mobile Vergelijken

Het beste pakket

Als het om alles in 1 pakketten gaat dan levert KPN de beste balans tussen prijs en kwaliteit. Hoewel ze niet zo goedkoop zijn als T-Mobile, maar leveren wel een betere kwaliteit met hun alles in 1 pakketten. Ziggo is ook een goede keuze, maar klanten gaven bij de Consumentenbond aan dat ze vaker last hadden van storingen bij tv van Ziggo. Hierdoor kwam KPN bij ons en de Consumentenbond hoger te staan dan de andere concurrenten.

Het beste alles in 1 pakket voor jou?

Bij het zoeken naar het best passende alles in 1 pakket voor jou moet je nagaan wat je precies nodig hebt. Om dit goed voor jezelf vast te leggen kan je jezelf de volgende vragen stellen:
 • Welke internet snelheid heb ik nodig?
 • Welke zenders wil ik in mijn zenderpakket hebben?
 • Wat zijn de kosten van vaste telefonie en maak ik er wel echt veel gebruik van?
 • Welke extra’s bieden de providers?
Het beste pakket voor jou hangt dus volledig af van je locatie, je behoeftes en je budget. Wil je een hoge internet snelheid of wil je juist een televisie pakket met de meeste zenders? Gebruik dan onze postcode check om het perfecte alles in 1 pakket voor jou te vinden.
Alles in 1 vergelijken