Alles in 1 pakket vergelijken - vergelijk alle internet providers

Alles in 1 pakket vergelijken - vergelijk alle internet providers
Beste alles in 1 pakket vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar het beste alles in 1 pakket dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben een top 5 opgesteld van de beste alles in 1 pakketten met goedkope tarieven en geven je hieronder de tip van de maand.

Alles in 1 vergelijk top 4

Geen zin om uitgebreid te vergelijken? De onderstaande 4 alles in 1 pakketten zijn onafhankelijk het goedkoopst bevonden. De getoonde prijs is de gemiddelde maandprijs over de contractsduur. De prijsopbouw is te zien wanneer je op de prijs klikt.

 
Veelgestelde vragen over alles in 1 pakketten
woensdag, 16 augustus 2017 15:32
Wat is een alles in 1 pakket?
Wanneer je bij een provider zowel internet, tv en telefonie in één keer afsluit heet dat een alles in 1 pakket. Meestal zijn deze pakketten voordeliger dan dat je alle diensten bij aparte internet providers afsluit. In de toekomst zal mobiele telefonie ook onderdeel kunnen worden van het alles in 1 pakket, maar op dit moment kun je alleen nog een combivoordeel krijgen bij een aantal internet providers. Met het combivoordeel krijg je extra voordelen zoals korting op je mobile abonnement of een extra zenderpakket.
Wat heb ik nodig om een alles in 1 pakket te kunnen ontvangen?
Het enige wat jij nodig hebt is een televisie, een apparaat waar je internet op kan ontvangen en een vaste telefoon. Wanneer je een alles in 1 pakket afsluit bij een internet provider dan krijg je van de provider een internetmodem en een tv ontvanger. Meestal krijg je deze in bruikleen wat betekend dat je deze aan het einde van het contract weer moet inleveren.
Waar moet ik op letten als ik alles in 1 pakketten ga vergelijken?
Bij het vergelijken van alles in 1 pakketten is het ten eerste belangrijk welke internetsnelheid je minimaal nodig hebt. Als je hiervan geen idee hebt kun je hier lezen welke internetsnelheid je nodig hebt. Ten tweede is het goed om te bedenken hoeveel en welke zenders je wilt ontvangen. Providers bieden verschillende zenderpakketten aan die soms veel van elkaar kunnen verschillen. Ten derde is het belangrijk om te weten hoeveel je maandelijks kwijt wilt zijn aan je internet, televisie en bellen. Duurdere pakketten leveren vaak een hoger internetsnelheid maar dat betekend niet dat je voor een goede prijs jouw ideale alles in 1 pakket kunt krijgen.
Hoe verloopt de bestelling van een alles in 1 pakket?
Met behulp van de alles in 1 vergelijker krijg je een overzicht van alle providers die internet aanbieden. Wanneer je hier een alles in 1 pakket hebt gekozen klik je op de “meer info” knop en wordt je naar de website van de provider gestuurd. Hier kun je je gegevens invullen en kun je pakket afsluiten. Hierna neemt de desbetreffende provider contact met je op met alle nuttige informatie zoals wanneer je het alles in 1 pakket thuis kunt ontvangen.
Wat is de levertijd van het alles in 1 pakket?
De levertijd van het alles in 1 pakket verschilt per provider, maar je kunt meestal een levertijd van tussen de 2 en 5 weken verwachten afhankelijk van de provider. XS4ALL biedt de mogelijkheid om binnen 1 dag online te zijn maar hiervoor moet je eenmalig €65,- betalen en krijg je tijdelijk een 4G databundel voor 1 apparaat totdat de vaste internet verbinding is op geleverd.
Welk type internet krijg ik bij het alles in 1 pakket en wat is het verschil?
Je kunt zelf kiezen wat voor type internet je bij je pakket krijgt maar tussen welk type internet je kunt kiezen ligt vooral aan de beschikbaarheid van internettype op jouw adres. Er zijn drie mogelijke internet type namelijk : ADSL, Kabel of Glasvezel. ADSL wordt geleverd via het kopernetwerk net als de telefoon en is daardoor bijna overal beschikbaar. Een nadeel van dit netwerk is dat de snelheid over grotere afstanden afneemt. Kabelinternet wordt geleverd op het zelfde netwerk als de kabel televisie via een coax kabel. Het voordeel is dat het een hoge snelheid van wel 300Mb/s kan bereiken, ook over lange afstanden. Glasvezel internet gaat via het glasvezelnetwerk en wordt op dit moment geleverd met een maximale internetsnelheid van 500Mb/s. Het probleem van glasvezel internet is dat het glasvezel netwerk aangelegd moet worden. Op dit moment heeft ongeveer 45% van de Nederlandse huishoudens toegang tot glasvezel. In de alles in 1 vergelijker kun je zien wat de maximale ADSL internetsnelheid is en of jij toegang hebt tot kabel en glasvezelinternet.
 
Youfone nieuwe aanbieder van alles in 1 pakketten
donderdag, 14 september 2017 10:45

Youfone nieuwe aanbieder van alles in 1 pakkettenDe telecomprovider Youfone is officieel gestart met het aanbieden van een alles in 1 pakket. De provider begint meteen met een scherpe kortingsactie en biedt een zeer interessant TV pakket aan. Het TV pakket kan je namelijk zelf samenstellen, zo betaal je nooit meer voor zenders die je toch nooit kijkt.

Alles in 1 pakket van Youfone

Youfone biedt een internetsnelheid van 100 Mbit/s aan via DSL internet. Deze snelheid is ruim voldoende om met een huishouden gebruik te maken van internet. Let op dat het afhankelijk is van je adres hoeveel snelheid je binnen kunt halen. Je krijgt er ook gratis een vaste telefoonlijn bij. Voor vijf euro per maand extra kan je onbeperkt naar alle vaste nummers bellen en voor tien euro naar alle mobiele nummers.

Wat Youfone uniek maakt met haar alles in 1 pakket is het aanbod in TV-zenders. Je krijgt standaard de 23 meest bekeken TV-zenders bij het alles in 1 pakket. Voor een paar euro meer per maand kan je je eigen zender pakket samenstellen. Voor € 2,50 per maand extra, kan je vijf extra zenders selecteren. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor CNN, NatGeo Wild, Cartoon Network, NPO 101 TV en 24 Kitchen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Je kunt er ook voor kiezen om tien zenders extra te nemen voor vier euro per maand extra. Wanneer je heel veel TV kijkt, kan je kiezen voor het totaal pakket. Hierbij ontvang je alle 44 zenders. Let op dat FOX Sports een premium pakket is, dit pakket moet je apart aanschaffen. Je ontvangt wel FOX Sports 1 Eredivisie gratis!

Alles in een pakket vergelijken

Youfone betreedt de markt met een scherp aanbod met een één jarig contract. Bij het alles in een pakket vergelijken is de prijs natuurlijk één van de belangrijkste pijlers. Youfone gaat direct de concurrentie aan met de grote partijen. De eerste zes maanden betaal je slechts 19,95 per maand. Na zes maanden is het alles in 1 pakket 39,95 per maand. Gemiddeld kom je dus neer op 29,95 per maand.

Met dit aanbod is Youfone momenteel de goedkoopste aanbieder van een alles in 1 pakket. Met je smartphone, tablet en laptop kan je gewoon TV kijken. Hiermee speelt Youfone in op de vraag van de consumenten. Later dit jaar komt er ook een app voor de smart-tv’s.

Alles in 1 Youfone

100/8 Mbit DSL
37 zenders - 23 in HD
Vaste lijn

Prijs details

€ 39,95 p.m.
€ 25,00 activatiekosten
Eerste 6 maanden € 19,95 p.m.

Maandprijs

€ 29,95

Meer Info
 
Alles in 1 pakket vergelijken met 4K-televisie
vrijdag, 04 augustus 2017 10:05

Alles in 1 pakket vergelijken met 4K-televisieHeb je al een aantal maanden een 4K-televisie klaar staan om in de beste resolutie TV te kijken of wacht je er juist op omdat het een mooi excuus is om een nieuwe TV te kopen? Dan is nu eindelijk je kans! Bij KPN kan je nu met een alles in 1 pakket 4K televisie kijken.

Wat is 4K televisie kijken

4K televisie kijken is vier keer zo scherp beeld dan het traditionele Full HD beeld. Dat is tevens de reden waar ‘4K’ vandaan komt. Het wordt ook wel Ultra HD genoemd. Hiermee heb je een waanzinnig kleurcontrast op je TV. Dit komt door de resolutie waar je naar kijkt: 3840 x 2160 pixels. Dit komt neer op een totaal aantal pixels van 8.294.400. HD televisie heeft een resolutie van 1280 x 720. 4K televisie is dus veel scherper, beter en mooier.

Wat kan ik nu al zien met 4K televisie

Omdat 4K televisie nog niet lang beschikbaar is, zijn er nog niet veel zenders die je in 4K kunt zien. Het allermooiste is wanneer de content speciaal is gemaakt voor 4K. Momenteel kan nog niet alles worden opgenomen in 4K-kwaliteit waardoor het aanbod momenteel nog wat magertjes is.

 • Xite (Muziekkanaal)
 • Netflix
 • Geselecteerde films/series

Het is dus vooral vast voorbereiden voor op de toekomst. Naar verwachting zullen in de komende jaren steeds meer zenders geschikt zijn om in 4K-kwaliteit te bekijken. Het is ook wel handig om te weten wat je allemaal nodig hebt om 4K televisie te kunnen kijken.

Wat heb je nodig voor 4K televisie

Om 4K televisie te kunnen kijken heb je ten eerste een televisie nodig die geschikt is voor 4K (Ultra HD). Aan te raden is om een televisie te nemen die na 2014 is gemaakt. Toentertijd maakten ze nog gebruik van verouderde technieken waardoor providers niet kunnen garanderen dat er 4K televisie mee gekeken kan worden. Ten tweede een geschikte Experia Box van KPN en een 4K TV-ontvanger. Deze krijg je beiden van KPN als je het abonnement aanschaft met 4K televisie.

Checklist 4K televisie kijken

 • 4K UHD TV
 • Geschikte Experia Box
 • Voldoende internetsnelheid
 • 4K TV-ontvanger
 • Welk alles in 1 pakket moet ik hebben voor 4K televisie

  Momenteel is het alleen mogelijk om bij KPN een alles in 1 aan te schaffen waardoor je 4K televisie kunt kijken. Bij het internetabonnement van 100 Mbit/s zitten twee 4K HD-tv ontvangers inbegrepen. Met de TV-ontvanger krijg je een speciale HDMi-kabel (Hi Speed 2.0) erbij geleverd. De ontvanger werkt tevens via Bluetooth.

  Alles in 1 KPN

  100/10 Mbit DSL
  106 zenders - 50 in HD
  Vaste lijn

  Prijs details

  € 70,00 p.m.
  Geen activatiekosten
  Eerste 6 maanden € 50,00 p.m.

  Maandprijs

  € 60,00

  Meer Info
 
Welke snelheid je nodig hebt bij een alles in 1 pakket
vrijdag, 24 maart 2017 11:20

Welke snelheid je nodig hebt bij een alles in 1 pakketIedereen heeft wel eens ervaring gehad met langzaam of onstabiel internet. Dit zijn één van de grootste ergernissen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Wanneer je het echt zat bent en op zoek gaat naar een nieuw alles in 1 pakket, is het natuurlijk de bedoeling dat je nu wél snel internet krijgt. Wij hebben op een rijtje gezet welke internet snelheid je nodig hebt.

Het kiezen van een alles in 1 pakket

Wanneer je op zoek gaat naar een alles in 1 pakket zal je moeten bepalen welke snelheid je wilt maar ook welke je kunt ontvangen. Het is namelijk zo dat het per adres verschilt welke maximale snelheid je kunt ontvangen en welk type internet. Met een postcode check kan je achterhalen welke typen internet er op je adres beschikbaar zijn en welke snelheid je maximaal kan behalen per type.

Er zijn drie typen internet beschikbaar in Nederland: DSL, kabel en glasvezel. De meest goedkope optie, maar tevens de minst snelle, is DSL internet. Hiermee kan je maximaal een snelheid van 100 Mbit/s behalen. Let echter op dat je dit vaak niet haalt. Met kabel internet kan je snelheden tot 300 Mbit/s behalen en met glasvezel tot 500 Mbit/s. Glasvezel is het meest stabiele internet.

De juiste snelheid voor een alles in 1 pakket

Nu je weet wat je huidige snelheid is en wat je maximaal kan behalen op je adres, kan je gaan bepalen wat voor een snelheid bij je past. Hoe meer je gebruik maakt van het internet, hoe hogere internetsnelheid je nodig hebt. Dit klinkt natuurlijk hartstikke logisch. Wat echter minder voor de hand ligt is dat je TV ook internet nodig heeft en dus je snelheid omlaag kan halen. Alleen bij kabel internet is dit niet het geval omdat hier de internet en TV kabel gesplitst zijn.

Wanneer je in je eentje gebruik maakt van internet, af en toe bestanden download of streamt, heb je genoeg aan een snelheid van 50 Mbit/s. Wanneer je al met meerdere personen gebruik maakt van internet, is het aan te raden om te gaan voor een snelheid vanaf 100 Mbit/s. Gebruikt iedereen in het huis streamingsdiensten als Netflix en Spotify of worden er veel online games gespeelt, dan is het aan te raden om te kiezen voor minimaal 150 Mbit/s. Voor de echte grote gebruikers en razendsnel internet willen, is aan te raden om te kiezen voor minimaal 300 Mbit/s. Kijk in het onderstaande overzicht naar het beste alles in 1 pakket voor jou.

1

Internet TV en bellen

80/8 Mbit DSL
60 zenders - 28 in HD
€ 0,09 per minuut

Prijs details

€ 47,- p.m.
Geen activatiekosten
Eerste 6 maanden € 27,- p.m.

Maandprijs

€ 37,-

Meer Info
2

Internet TV en bellen

50/5 Mbit DSL
72 zenders - 24 in HD
€ 0,10 per minuut

Prijs details

€ 39,- p.m.
Geen activatiekosten
Eerste 3 maanden € 29,- p.m.

Maandprijs

€ 37,75

Meer Info
3

Internet TV en bellen

50/5 Mbit DSL
19 zenders - 18 in HD
incl. 5 uur bellen

Prijs details

€ 40,- p.m.
Activatiekosten € 25,-
Eerste 12 maanden € 38,- p.m.

Maandprijs

€ 40,08

Meer Info
1

Internet TV en bellen

100/100 Mbit glasvezel
60 zenders - 28 in HD
€ 0,09 per minuut

Prijs details

€ 56,00 p.m.
Geen activatiekosten
Eerste 6 maanden € 36,00 p.m.

Maandprijs

€ 46,00

Meer Info
2

Internet TV en bellen

100/100 Mbit glasvezel
70 zenders - 30 in HD
€ 0,10 per minuut

Prijs details

€ 55,00 p.m.
Geen activatiekosten
Eerste 3 maanden € 35,00 p.m.

Maandprijs

€ 50,00

Meer Info
3

Internet TV en bellen

150/15 Mbit kabel
70 zenders - 29 in HD
€ 0,10 per minuut

Prijs details

€ 59,95 p.m.
Activatiekosten € 17,50
Eerste 3 maanden € 34,95 p.m.

Maandprijs

€ 55,16

Meer Info
1

Internet TV en bellen

500/500 Mbit glasvezel
60 zenders - 28 in HD
€ 0,09 per minuut

Prijs details

€ 66,00 p.m.
Geen activatiekosten
Eerste 6 maanden € 46,00 p.m.

Maandprijs

€ 56,00

Meer Info
2

Internet TV en bellen

300/30 Mbit kabel
115 zenders - 38 in HD
€ 0,10 per minuut

Prijs details

€ 77,95 p.m.
Activatiekosten € 17,50
Eerste 3 maanden € 34,95 p.m.

Maandprijs

€ 68,66

Meer Info
3

Internet TV en bellen

500/500 Mbit glasvezel
70 zenders - 30 in HD
€ 0,10 per minuut

Prijs details

€ 80,00 p.m.
Geen activatiekosten
Eerste 3 maanden € 35,00 p.m.

Maandprijs

€ 68,75

Meer Info
 
NLE of Ziggo alles in 1 pakket kiezen
vrijdag, 03 maart 2017 09:04
NLE of Ziggo alles in 1 pakket kiezen

Sinds de komst van alles in 1 provider NLE vragen veel Ziggo klanten zich af of ze niet moeten overstappen. Het heeft immers zo zijn voordelen om internet, bellen en tv af te nemen bij de NLE.

Een van de voornaamste redenen om over te stappen van Ziggo naar de NLE is de prijs. Nergens vind je een goedkoper alles in 1 pakket dan bij deze nieuwe internet provider. Met een actie aanbod van € 29,95 per maand waarbij de vaste telefoonlijn en het TV pakket gratis is lijkt een keuze voor de NLE voor de hand te liggen.

Wanneer kies je voor de NLE in plaats van Ziggo

Als je op een adres woont waar een hoge DSL internetsnelheid beschikbaar is dan is het raadzaam om te kiezen voor de NLE. Bij alle abonnementen van de NLE krijg je altijd de hoogst haalbare internetsnelheid. Als dit bijvoorbeeld 100 Mbit/s is, dan betaal je in verhouding met Ziggo zeer weinig voor je alles in 1 pakket. Een bijkomend voordeel van de NLE is dat je maar liefst 117 tv zenders krijgt, waarvan 45 in HD. Bij concurrent Ziggo krijg je slechts een internetsnelheid van 40 Mbit/s en 78 tv zenders, waarvan 35 in HD voor € 45,95 per maand. Je bent bij de NLE ruim € 15,- per maand voordeliger uit met een beter pakket.

> Check hier of snel DSL internet op jou adres beschikbaar is

Provider Abonnement Maandprijs
NLEx 100 Mbit/s
117 tv-zenders - 45 in HD
Vast bellen
€ 29,95
meer info
Ziggo 40 Mbit/s
78 tv-zenders - 35 in HD
Vast bellen
€ 45,95
meer info

Als je al energie van de NLE hebt, dan krijg je nog eens extra € 25,- combikorting als je ook een alles in 1 pakket afneemt bij deze leverancier. De levering werkt op dezelfde manier als dat Tele2, Telfort, T-Mobile etc. hun diensten leveren. Net als bij andere providers krijg je een gratis overstapservice zodat je niet met dubbele kosten komt te zitten.

Hoe levert de NLE zijn internet, tv en telefonie?

De NLE levert het goedkoopste alles in 1 pakket via het KPN netwerk. Dit betekent dat je stabiliteit en kwaliteit kan verwachten. Het is zelfs zo dat je meer TV zenders in digitale en HD kwaliteit ontvangt bij de NLE dan KPN zelf. Het verschil tussen providers zoals de NLE en Tele2 met KPN is dat zij geen 'Pair Bonding' pakketten aan kunnen bieden. Dit is exclusief verkrijgbaar bij KPN en XS4ALL. Dit houdt in dat als je op een adres woont waarbij een 2e koperkabel aanwezig is, de internetsnelheid verdubbeld kan worden. Andere providers kunnen slechts van 1 koperkabel gebruik maken. De 2e kabel is in eerste instantie bedoelt als backup lijn, maar KPN wist hier met de 'Pair Bonding' techniek de kabels te verenigen en een hogere internetsnelheid te leveren.

Wanneer kiezen voor Ziggo in plaats van de NLE

Mocht je op een adres wonen in het buitengebied of een oud stadscentrum, dan is de kans groot dat DSL internet geen hoge snelheid behaald. In deze situaties is het raadzaam om te kiezen voor Ziggo. Hiermee krijg je niet alleen sneller, maar ook stabieler internet, televisie en bellen geleverd.

> Check hier de internetsnelheid en beschikbare pakketten op jou adres

Provider Abonnement Maandprijs
NLEx 100 Mbit/s
117 tv-zenders - 45 in HD
Vast bellen
€ 29,95
meer info
Ziggo 150 Mbit/s
78 tv-zenders - 35 in HD
Vast bellen
€ 59,95
meer info

Een ander bijkomend voordeel van Ziggo is dat je kan kijken naar Ziggo Sports. Op deze zender kan je kijken naar de beste voetbalwedstrijden en de Formule 1 met Max Verstappen. Als je een groot sportliefhebber bent dan is Ziggo een geschikte keus voor jou. Naast het alles in 1 pakket krijg je tevens toegang tot online TV kijken. Hiermee kan je op laptop, tablet of smartphone naar televisie zenders kijken in 720p kwaliteit. Ook wel HD ready genoemd.

 
Alles in 1 vergelijken wordt ook in 2017 steeds populairder
maandag, 06 februari 2017 11:34

Alles in 1 vergelijken wordt ook in 2017 steeds populairderVorig jaar was het jaar van NLEx, de nieuwe provider schudde de breedbandmarkt flink op. In 2017 zullen providers reageren op de nieuwe provider en zullen er weer nieuwe trends bijkomen. Eén van de trends is de toenemende populariteit in het nieuwe alles in 1 pakket: internet, bellen, televisie en mobiele telefonie.

Alles in 1 vergelijken met mobiele telefonie

De grootste trend op het gebied van alles in 1 vergelijken lijkt de introductie van het alles in 1 pakket inclusief mobiele telefonie. Momenteel kan je al bij KPN, XS4ALL en Telfort gebruik maken van combivoordeel. Zo krijg je bijvoorbeeld extra MB’s voor je telefoon of korting op je abonnement. Vorig jaar is bekend gemaakt dat de bedrijven Vodafone en Ziggo gaan fuseren.

Vodafone en Ziggo hebben nu dus een eigen mobiele- en kabelnetwerk. Zo zijn de twee bedrijven binnenkort ook in staat om zowel alles in 1 pakketten als mobiele abonnementen aan te bieden. Naar verluidt zullen dit ook combi pakketten worden. Voor de consumenten is dit voordelig omdat je waarschijnlijk extra korting gaat krijgen bij het afnemen van een alles in 1 pakket.

Nieuwe spelers bij het alles in 1 vergelijken

Vodafone moest bij de fusie met Ziggo haar vaste breedbandtak afstoten van de Europese Commissie. De vaste breedbandtak is verkocht aan T-mobile en zal het huidige klantenbestand ook overnemen. Huidige klanten zullen in principe nog weinig zien veranderen. Vanaf 15 februari zal T-mobile thuis beschikbaar zijn. T-mobile wordt dus een nieuwe speler op de breedbandmarkt en met haar 4G voor thuis zal het nog een hele interessante speler kunnen worden tijdens het alles in 1 vergelijken.

Naar verwachting zal ook mobiele provider Youfone haar opwachting maken op de breedbandmarkt. Youfone zal een eigen TV-dienst ontwikkelen en deze samen aan gaan bieden met vast internet via het KPN netwerk. Youfone biedt momenteel al mobiele abonnementen aan en zal dus ook alles in 1 pakketten met mobiele telefonie gaan aanbieden later dit jaar.

 
Alternatieve uitbreidingspakketten voor HBO bij een alles in 1 pakket
vrijdag, 02 december 2016 16:03

Alternatieve uitbreidingspakketten voor HBO bij een alles in 1 pakketVanaf 31 december zal HBO Nederland stoppen met uitzenden. Kun je niet zonder series als Games of Thrones, wees dan niet getreurd: Ziggo heeft de uitzendlicenties voor de HBO-content gekocht. Naast HBO Nederland zijn er nog veel andere uitbreidingspakketten beschikbaar bij verschillende providers.

HBO blijft alleen voor Ziggo klanten

In september kondigde HBO aan dat de videodienst zou stoppen met het uitzenden in Nederland. De reden hierachter is niet helemaal duidelijk, het zou gaan om een ‘zakelijke beslissing’. Teleurstellend voor veel HBO-kijkers, maar er is goed nieuws. Ziggo heeft namelijk de uitzendrechten voor de HBO-content gekocht, wat inhoudt dat je voor €11,95 per maand nog steeds je favoriete series kan blijven kijken. Daarnaast zitten er bij dit pakket 55 extra zenders en Myprime inbegrepen. Het Ziggo Movies & Series XL pakket is niet los verkrijgbaar. Als je bij een andere provider zit, zal je moeten overstappen om dit pakket te kunnen afnemen.

Alternatief voor HBO pakket

Heb je een abonnement bij een andere provider en stap je liever niet over, dan kun je ook kiezen voor een ander uitbreidingspakket. Wat je daar voor krijgt en hoe duur deze zijn, zie je in onderstaand overzicht.

Aanbieder Pakket Maandprijs
Ziggo Logo Ziggo Movies & Series XL pakket
55 extra zenders
HBO films en series
MyPrime
€ 11,95
meer info
KPN Logo Pluspakket
30 extra zenders
Gratis films en series
Programma gemist tot 10 dagen terugkijken
€ 7,50
meer info
Tele2 Logo Pluspakket
20 extra zenders
€ 5,-
meer info
XS4ALL Logo Pluspakket
Eerste drie maanden 50% korting
38 extra zenders
Programma gemist tot tien dagen terugkijken
€ 10,-
meer info
Telfort Logo Pluspakket
Eerste twee maanden gratis
25 extra zenders
Programma gemist tot tien dagen terugkijken
€ 10,-
meer info
NLE Logo TV Plus
36 extra zenders
Gratis films en series
Programma gemist tot tien dagen terugkijken
€ 10,-
meer info
Caiway Logo Plus TV
Eerste twee maanden gratis
40 extra zenders
€ 11,-
meer info

Provider Tele2 biedt het goedkoopste uitbreidingspakket aan. Hiervoor krijg je daarentegen minder dan bij de andere providers. Wil je naast de extra zenders ook gratis films en series kunnen kijken, dan kun je het beste kiezen voor Ziggo, KPN of NLE. Je kunt in plaats van de pakketten die de providers aanbieden ook kiezen voor videostreamingdiensten zoals Netflix en Videoland. Misschien zit je al een tijd bij dezelfde provider en wil je kijken wat andere providers te bieden hebben. Bij ons kun je alles in 1 pakketten vergelijken. Zo zie je snel, makkelijk en overzichtelijk welk pakket het beste bij jou past.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 26

Providers die we vergelijken:

Zoekwoorden

aan   alles   als   bellen   beste   bij   dan   dat   deze   dit   een   euro   extra   gratis   heeft   het   internet   kan   kpn   maand   mbit   meer   met   minuut   naar   niet   ook   pakket   pakketten   per   provider   providers   televisie   van   vergelijken   via   voor   zenders   ziggo   zijn