Alles in 1 pakket informatie
Overstappen

Terug naar informatie

Per wanneer kan ik overstappen?

Bij alles in 1 pakketten kies je vaak voor een 1 jaar contract. Dit betekent dat je na 1 jaar een contract voor onbepaalde tijd krijgt waarbij je maandelijks kan opzeggen. Let op dat sommige internet providers een contractduur van 2 jaar hanteren. Kijk dus goed naar je contract en de datum waarop je contract eindigt.

Je kan zelf kiezen op welke datum je nieuwe abonnement ingaat. Je oude en nieuwe internet provider regelen onderling je overstap zodat je niet voor dubbele kosten komt te staan. Providers zijn verplicht vanuit de overheid om je een overstapservice aan te bieden. Zelf hoef je hier niets voor te regelen.

Hoe kan ik overstappen?

Bij ons kan je alles in 1 pakketten vergelijken op basis van je postcode en huisnummer. Hierbij krijg je direct een overzicht te zien van de voor jou beschikbare snelheden en abonnementen. Zodra je er daar een van hebt uitgezocht kan je via de knoppen naar de website van de provider gaan om online je bestelproces te regelen.

Zijn er kosten verbonden aan overstappen?

Als je netjes overstapt zodra je contractperiode van 1 jaar voorbij is zijn hier geen kosten aan verbonden. Wil je echter voortijdig opzeggen, dan kan je provider een opzegboete in rekening brengen.

Kan ik nummerbehoud aanvragen?

Het is bij iedere provider mogelijk om nummerbehoud aan te vragen voor je vaste telefoonlijn. Bij de meeste providers is dit ook gratis. Met uitzondering van Online, hierbij komen eenmalige kosten van € 10,- bij. Waar om Online als enige provider hier kosten voor rekent is niet duidelijk.

Terug naar informatie