Alles in 1 met gratis tablet van Ziggo

20 september 2016

Ziggo introduceert een nieuwe actie waarbij je de nieuwe Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi ter waarde van €99-, cadeau krijgt bij een alles in 1 pakket. Bij dit alles in 1 van Ziggo heb je de keuze uit drie abonnementen met een gratis tablet. Heb je geen tablet nodig en kies je liever voor een korting, dan is dit ook mogelijk. De eerste drie maanden zullen de kosten dan €34,95 per maand bedragen ongeacht welk alles in 1 pakket je kiest.

Gratis tablet bij Ziggo

De Huawei Mediapad T1 7.0 WiFi is 8,5 mm dun en heeft een 7 inch-scherm. Hij weegt maar 278 gram en is daardoor makkelijk mee te nemen. Door de 4100 mAh accu gaat de tablet in stand-by meer dan 300 uur mee. Op het web surfen kan tot 8 uur lang en films kijken tot 12 uur lang.Als je de interactieve tv-app Ziggo Horizon Go app download, heb je naast internet ook een extra tv-scherm in huis. Zo kun je in bad, de tuin of natuurlijk gewoon op de bank tv kijken. Download de app gratis en kijk tot 90 zenders live en start van 60 zenders de programma’s opnieuw met Replay TV.

Keuze uit verschillende internetsnelheden

Bij de alles in 1 pakketten van Ziggo heb je de keuze uit verschillende internetsnelheden. Heb je genoeg aan 40 Mbit/s, dan kun je het Start-pakket nemen en kost het €45,95 per maand. Het tweede pakket, Complete, kost maandelijks €59,95 en biedt een internetsnelheid van 150 Mbit/s. Het Max-pakket, voor de intensieve internetgebruikers, biedt een internetsnelheid van 300 Mbit/s voor €77,95 per maand.

Dit zijn de prijzen als je niet voor de korting, maar de tablet kiest. Kies je wel voor de korting, dan is het bij alle drie de abonnementen de eerste drie maanden €34,95 per maand. In onderstaande tabel is een overzicht te zien van de verschillende abonnementsmogelijkheden.

PakketAbonnementPrijs
Ziggo Start40 Mbit/s
70 tv-zenders - 29 in HD
Vast bellen
€ 49,95 per maand
meer info
Ziggo Complete150 Mbit/s
70 tv-zenders - 29 in HD
Vast bellen
€ 59,95 per maand
meer info
Ziggo Max300 Mbit/s
115 tv-zenders − 38 in HD
Vast bellen
€ 77,95 per maand
meer info

Extra opties bij de Horizon Mediabox

Bij de Complete en Max ontvang je naast de tablet of korting ook een Horizon Mediabox. Hiermee kijk je televisie in HD-kwaliteit, pauzeer je live-tv en kun je met Replay tv een uitzending opnieuw starten. Daarnaast kun je tot vier programma’s tegelijk opnemen en onbeperkt gratis films en series kijken via Myprime. Bij het Start-pakket ontvang je de Standaard Mediabox. Hiermee kun je Digitale tv kijken in HD kwaliteit. De actie loopt t/m 23 oktober. Ben je toch op zoek naar iets anders, dan kun je alles in 1 pakketten vergelijken. Pas zelf de gewenste downloadsnelheid, contractduur en het aantal zenders aan en kies het abonnement dat het beste bij jou past.