Een alles in 1 pakket: welke moet ik kiezen?

18 juli 2018

Nieuwsgierig naar een nieuw alles in 1 pakket maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen wij, het aanbod van de providers is namelijk enorm groot. Dus hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen je om het juiste alles in 1 pakket te kiezen!

Alles in 1: internet, televisie en bellen

Het is altijd goedkoper om één abonnement te kiezen voor internet, televisie en bellen bij één provider in plaats van bij verschillende providers. Zo betaal je maar een keer aansluitkosten en is het ook veel handiger om maar bij een provider te hoeven aankloppen als dat nodig is. Alle providers bieden diverse pakketten aan, je kunt dus kiezen welke het beste bij je past! Kijk je bijvoorbeeld veel televisie maar bel je nooit meer via de vaste telefoon? Of wil je juist alleen maar heel snel internet, het kan allemaal.

Het kiezen van een internet abonnement

Bij het kiezen van een alles in 1 pakket is het belangrijk om te bekijken wat er voor mogelijkheden zijn op je adres. Vul daarom bij het alles in 1 vergelijken je postcode in, wij laten je meteen zien welke snelheden er mogelijk zijn op je adres! Er zijn drie soorten verbindingen: DSL, Kabel en Glasvezel. DSL is het goedkoopste maar ook iets minder snel, glasvezel daarentegen is het snelste maar wel iets duurder. De internetsnelheid wordt weergegeven in het aantal MB/s.

Hoe meer MB/s, hoe sneller je verbinding is. De internetsnelheden variëren tussen de 20 en 500 MB/s. Surf je alleen op het internet, en stuur je wat mails? Dan is een snelheid van 20 MB/s genoeg. Maar zit je bijvoorbeeld met het hele gezin op internet, stream je HD Netflix en doe je aan online gamen, dan is een snelheid van minimaal 80 MB/s aan te raden.

Internet en TV

Bij het alles in 1 pakket hoort natuurlijk ook televisie. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten. Kijk je weinig tv, dan volstaat het standaard pakket. Hier ontvang je minimaal de 20 meest bekeken TV-zenders. Kijk je ook veel sportwedstrijden, dan is het aan te raden om te kiezen voor een provider met FOX Sports.

Vast telefonie

Wanneer je geen gebruik meer maakt van de vaste telefoon, kan je beter kiezen voor een pakket met alleen internet en televisie. Vaak is vaste telefonie nog geen € 2,- per maand en betaal je rond de 10 cent per minuut. Mocht je nog wel eens de vaste telefoon gebruiken, kan je gemakkelijk deze optie erbij nemen! Ook kan je tegenwoordig steeds vaker kiezen voor een alles in 1 pakket met mobiele telefonie.

Nu je alles weet om het juiste alles in 1 pakket te kiezen, is het tijd om te gaan vergelijken! Vul hieronder je postcode in en zie meteen wat er beschikbaar is op je adres. Vervolgens kan je met de filters het perfecte alles in 1 pakket vinden.