Alles in 1 pakket met sportzenders

19 februari 2019

Alles in 1 pakket met sport TV-zenders

De afgelopen jaren is het alles in 1 pakket landschap sterk veranderd met de opkomst van de verschillende sportkanalen en live evenementen. Tegenwoordig kun je bijna elke live wedstrijd wel ergens op een zender zien. Zo zie je alles van de NBA, Nederlands- en buitenlands voetbal maar bijvoorbeeld ook alle golf toernooien zijn te volgen. Kortom: heel veel keuze. Maar welke provider kun je nou het beste kiezen voor je alles in 1 pakket met sportzenders?

Ziggo Sport en FOX Sports

De sportzenders Ziggo Sport en FOX Sports (vooral Eredivisie) zijn veruit de meest populaire sportzenders. Ben je een sportfanaat? Dan zijn deze zenders zeker aan te raden.

Dit zijn slechts losse sportzenders die je bij je alles in 1 pakket krijgt. Wil je liever een completer sportaanbod kunnen bekijken. Onlangs heeft Ziggo een nieuwe bundel aangekondigd: Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie samen voor €19,95 per maand. Dat is een verlaging van zo’n €13,- per maand. Een enorm scherp aanbod dus.

Ziggo Sport

Als je Ziggo klant bent of wordt, krijg je gratis één kanaal uit het Ziggo Sport zenderpakket. Hier worden vaak de Premier League wedstrijden op uitgezonden. Wil je liever het totale aanbod kunnen kijken, dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Met dit zenderpakket zijn alle voetbalwedstrijden uit Engeland, Spanje en Italië, de Formule 1 en andere belangrijke wedstrijden en toernooien te volgen.

Fox Sports Eredivisie

Bij FOX Sports Internationaal kijk je naar voetbal uit de Bundesliga en allerlei Amerikaanse topsporten, zoals MLB, NFL en NHL. We zien dat dit sportpakket over het algemeen iets minder populair is. De kosten voor deze zenders zijn bij alle provider tussen de €12,- en €12,95.

Welke provider kiezen met het beste sport pakket

De prijs voor Fox Sports International is bij vrijwel alle providers hetzelfde, maar de prijs voor FOX Sports Eredivisie wisselt sterk per provider en zijn sommige Fox Sports Eredivisie zenders bij enkele providers gratis bij het basis tv-pakket. Zo biedt Online.nl alles in 1 klanten gratis Fox Sports 1,2 en 3 aan. Bij T-Mobile is Fox Sports Eredivisie 1 gratis onderdeel van het basis tv-pakket.

Als Ziggo klant kijk je gratis naar Ziggo Sport Formule 1 in combinatie met een alles in 1 pakket zonder extra kosten. Daarnaast heeft Ziggo nu dus een interessante bundel waarbij je Ziggo Sport Totaal en Fox Sports Eredivisie combineert voor een aantrekkelijke prijs. In de tabel hieronder zie je de verschillende prijzen voor Ziggo Sport Totaal, FOX Sports Eredivisie en die twee zenders gecombineerd.

ProviderZiggo Sport TotaalFOX Sports Compleet
Online.nl€ 13,95Inbegrepen
Ziggo€ 14,95€ 17,95
T-Mobile€ 15,00€ 7,50
NLEx€ 15,50€ 7,50
Caiway€ 14,95€ 8,50
KPN€ 14,99€ 9,99
Telfort€ 14,99€ 9,99
XS4ALL€ 15,50€ 9,99
Tele2€ 15,00Niet mogelijk

Doe de postcode check om het beste alles in 1 pakket op jouw adres te vinden.