Alles in 1 pakketten vergelijken met snel internet

14 september 2015

Alles in 1 pakketten vergelijken met snel internet

Alles in 1 pakketten vergelijken wordt vaak gedaan op basis van snel internet. Tele2 speelt in op deze trend en heeft onlangs zijn internetsnelheden verhoogt.

Alles in 1 pakketten van Tele2

Tele2 heeft eerder deze zomer al wijzigingen in zijn alles in 1 pakketten doorgevoerd, deze wijzigingen golden alleen voor het televisie pakket. De aanbieder heeft onderzoek gedaan naar welke televisie zenders zijn klanten het meeste keken en kwam tot de conclusie dat 60 zenders te veel was voor de meeste. Vandaar dat zij bij hun alles in 1 nu een televisie light abonnement aanbieden van slechts 20 zenders, waarvan 14 in HD. Als je als Tele2 klant hiervoor kiest scheelt dit € 2,- per maand.

Sinds de vorige wijzigingen van hun alles in 1 pakketten heeft Tele2 niet stil gezeten. Zij hebben onlangs hun internetsnelheid van internet basis verhoogt van 40 naar 50 Mbit/s. Wanneer je een bestand zou downloaden met 40 Mbit/s, dan komt dit neer op een maximale downloadsnelheid van 5 MB/s. Bij een internetsnelheid van 50 mbit/s stijgt de downloadsnelheid tot maar liefst 6,25 MB/s.

Alles in 1 pakketten vergelijken met 50 Mbit/s

Alles in 1 pakketten vergelijken met snel internet van 50 Mbit/s is ideaal voor een huishouden met 3 of 4 personen. Per huishouden worden steeds meer apparaten gebruikt die gebruik maken van het internet. Om ervoor te zorgen dat je ongestoord kunt blijven internetten met iedereen tegelijk is het raadzaam om te kiezen voor een alles in 1 pakket met minimaal 50 Mbit/s internet.

AanbiederAlles in 1Maandprijs
Tele2 Logo50 Mbit/s VDSL
20 zenders waarvan 14 in HD
€ 0,09 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 30,00
meer info
Vodafone Logo50 Mbit/s Glasvezel
57 zenders waarvan 27 in HD
€ 0,09 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 41,00
meer info
Telfort Logo50 Mbit/s VDSL
70 zenders waarvan 26 in HD
€ 0,10 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 42,00
meer info

In het bovenstaande overzicht van de alles in 1 pakketten wordt vermeld of het gaat om VDSL internet of glasvezel internet. Om te achterhalen welke bij jou thuis beschikbaar zijn kun je een postcodecheck uitvoeren. De bovenstaande maandprijzen zijn de kosten die je gemiddeld voor een alles in 1 pakket betaald. Hierbij zijn de kortingen en kosten verrekend en gedeeld door het aantal maanden in het contract.

Goedkoopste alles in 1 pakketten bij Tele2

Wat voornamelijk opvalt bij alles in 1 pakketten vergelijken is dat Tele2 veruit de goedkoopste aanbieder van 50 Mbit/s is op dit moment. De kosten buiten de kortingsmaanden zijn dusdanig laag vergeleken met de andere aanbieders dat er een groot prijsverschil optreedt. Het eerstvolgende goedkoopste alles in 1 pakket met 50 Mbit/s is te vinden bij Vodafone, dit is echter wel glasvezel internet en vele male sneller met het uploaden van bestanden dan die van Tele2. Het probleem hierbij is dat glasvezel internet nog niet overal in Nederland beschikbaar is en in dit geval € 10,- per maand minder voordelig is ten opzichte van VDSL internet.