Alles in 1 vergelijken

23 april 2015

Alles in 1 vergelijken lijkt heel lastig, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Om u te helpen hebben wij een vergelijk tool in gebruik genomen op onze website. Daarbij zullen wij u tips geven om de beste vergelijking te maken.

Alles in 1 vergelijken op uw adres

Met onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig alles in 1 vergelijken. Door uw postcode in te voeren wordt gecontroleerd welke internet verbindingen beschikbaar zijn op uw adres. Daarbij geeft de vergelijker aan wat de maximum snelheid is per verbindingstype.

Momenteel kent Nederland drie soorten verbindingen, namelijk: ADSL, Kabel en Glasvezel. Van deze drie geven wij als tip mee om bij alles in 1 vergelijken te kijken naar kabel internet. Veelal biedt bijvoorbeeld Ziggo alles in een pakketten aan met een hoge internetsnelheid.

Alles in 1 vergelijken kunt u geheel op maat aanpassen. Met de verschillende filters die beschikbaar zijn komt u altijd op de voor u beste keus uit. Door de sliders te gebruiken is het eenvoudig aan te passen welke internetsnelheid, maandprijs, aantal zenders en contractduur. De prijzen die onze vergelijker weergeeft zijn de gemiddelde kosten die u per maand kwijt bent aan een internet abonnement. De kortingsacties zijn hierbij dus bij de prijs inbegrepen.

De volgorde van onze vergelijking wordt bepaald aan de hand van het goedkoopste abonnement. Wanneer men dus op zoek is naar het goedkoopste alles in 1 pakket zal men deze als eerste bovenaan zien staan. In veel gevallen komt men uit bij bij ADSL internet. Ten opzichte van Kabel en Glasvezel internet is ADSL namelijk veel goedkoper. Hoewel de verbinding iets minder stabiel is en de uploadsnelheid lager is dan die van de Kabel en glasvezel is dit nog steeds verruit de populairste verbinding onder de Nederlanders.

Wanneer voor kabel internet gekozen wordt kan men ervan uitgaan dat gekozen is voor het beste alles in 1 pakket. Het is namelijk zo dat de kabel stabiel internet aanbiedt met hoge snelheden. Hoewel deze niet zo hoog zijn en de uploadsnelheid niet gelijk is aan de downloadsnelheid, wat wel zo is bij glasvezel, is kabel internet goedkoop vergeleken bij glasvezel. Daarbij is glasvezel niet overal in Nederland beschikbaar.