Geen vaste telefonie nodig? Stel je eigen alles in 1 pakket samen bij KPN

20 februari 2018

Ben je bezig met alles in 1 vergelijken? Dan kom je waarschijnlijk langs een heleboel pakketten met internet, televisie en bellen. Maar wist je dat het tegenwoordig ook anders kan? Misschien is de stijl van KPN wel iets voor jou. KPN heeft namelijk vorig jaar alles in 1 pakket vergelijken net even anders gemaakt dan bij andere providers. Je stelt zelf je alles in 1 pakket samen en dat maakt alles in 1 vergelijken flexibeler en persoonlijker. Want iedereen is anders, vindt KPN.

Alles in 1 vergelijken kan ook zonder vaste telefonie

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien niet meer geïnteresseerd bent in vaste telefonie, nu je vrijwel altijd mobiel belt en misschien zelfs wel een onbeperkte data bundel hebt. Waarom zou je dan nog alles in 1 vergelijken? Goede vraag. Maar wist je dat het mogelijk is om zelf je alles in 1 pakket samen te stellen bij KPN?

KPN vindt dat al haar klanten die geïnteresseerd zijn in alles in 1 een goede basis moeten krijgen met betrouwbaar internet en televisie. Maar de rest kies je zelf. Want vaste telefonie is niet meer vanzelfsprekend.

De één kijkt graag naar tv, de ander luistert liever non-stop muziek. Keuzevrijheid en flexibiliteit voor de klant, daar draait het om. Je hoort alleen te betalen voor datgene wat je perse in je pakket wilt.

En daarom heeft KPN alles in 1 vergelijken in juli vorig jaar veranderd naar internet en tv en biedt daarmee een nieuwe stijl alles in 1 pakketten aan.

Stel je alles in 1 pakket in 3 stappen samen

Het idee achter internet en tv is simpel. KPN biedt je een vanzelfsprekend goede basis met alleen internet of internet en (4K) tv, en jij kiest de rest. Zo stel je In drie stappen je eigen alles in 1 pakket samen:

Stap 1. Kies je basis

Stap 2. Breid je basis uit

Stap 3. Maak je pakket persoonlijk

Wijzig iedere maand gratis je alles in 1 pakket

Bovendien kun je je alles in 1 pakket iedere maand gratis wijzigen bij KPN. Zo kun je bijvoorbeeld wel een maand vaste telefonie nemen, maar de volgende maand sneller internet kiezen met een ander zenderpakket. Of kies je voor Spotify premium met extra korting. Maar net wat je wilt.

Hoe je je pakket ook samenstelt, KPN geeft er altijd een gratis beveiligingssoftware pakket bij: KPN Veilig. Want veiligheid op internet wordt steeds belangrijker.

Wil je tot slot geen vaste telefonie, maar wel alle voordelen van een alles in 1 pakket? Ontdek dan of KPN internet en tv iets voor je is en stel je eigen alles in 1 pakket samen.