Het goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken

15 maart 2016

Het goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken

Door te kiezen voor het goedkoopste alles in 1 pakket kan je jaarlijks veel geld besparen. Bij het vergelijken van alles in 1 pakketten is het belangrijk om te letten op zowel de prijs, als op de inhoud van het alles in 1 pakket.

Waar je op moet letten bij het kiezen van het goedkoopste alles in 1 pakket

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het uitzoeken van het goedkoopste alles in 1 pakket. Hieronder geven we 5 tips.

1. Check welke alles in 1 pakketten er bij jou thuis geleverd worden

Met alles in 1 vergelijken via een postcodecheck kan je gemakkelijk nagaan welke abonnementen er geleverd worden op jou adres. Zo is nog niet ieder huis aangesloten op glasvezel internet en kan de leverbare internetsnelheid per adres verschillen.

2. Bereken de gemiddelde maandprijs van het abonnement

Laat je bij het vergelijken van alles in 1 pakketten niet alleen verleiden door hoge kortingen en mooie aanbiedingen. Vaak gelden deze kortingen alleen gedurende de eerste maanden, waarna de abonnementskosten worden verhoogd. Ga daarom altijd uit van de gemiddelde maandkosten. Deze kan je gemakkelijk berekenen, door de totale kosten van het alles in 1 pakket bij elkaar op te tellen en deze te delen door het aantal maanden van de contractduur van je abonnement. Dit hebben wij al voor je gedaan in onze vergelijker.

3. Houd rekening met de internetsnelheid die je nodig hebt

Wanneer je kiest voor het goedkoopste alles in 1 pakket krijg je vaak een lage internetsnelheid en dit is niet voor iedereen voldoende om ongestoord te kunnen internetten. Het is daarom aan te raden alles in 1 pakket te nemen met een hogere internetsnelheid. Deze kosten vaak slechts een paar euro meer per maand. Aan de andere kant is het niet nodig om een alles in 1 pakket te nemen met 500 Mbit/s, wanneer je voldoende hebt aan 100 Mbit/s. Breng daarom goed in kaart hoeveel personen gebruik maken van het internet en waarvoor het wordt gebruikt.

4. Kies een televisie pakket dat bij je past

Het aanbod van televisie zender kan per provider enorm verschillen. Zo zijn er providers die standaard 20 tv-zenders aanbieden, maar ook providers die wel 90 tv-zenders leveren. In de meeste gevallen betaal je wel meer voor abonnementen met een groot aanbod tv-zenders. Wanneer je nooit televisie kijkt is het dus zonde om een alles in 1 pakket te kiezen met een enorm zenderaanbod.

5. Profiteer van leuke extra's

Tot slot zijn er verschillende providers die leuke cadeaus of andere extra's aanbieden. Het welkomstcadeau bij Fiber, gratis Spotify Premium bij KPN en gratis Ziggo MyPrime zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast zijn er providers die bijvoorbeeld een gratis monteur meesturen voor de installatie van het alles in 1 pakket bij jou thuis.

Het goedkoopste alles in 1 pakket van dit moment

In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de goedkoopste alles in 1 pakketten van dit moment.

AanbiederAlles in 1 pakketMaandprijs
Tele2 Logo20 Mbit/s ADSL2+
20 tv-zenders waarvan 15 in HD
€ 0,09 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 26,50
meer info
Tele2 Logo50 Mbit/s VDSL
20 zenders waarvan 15 in HD
€ 0,09 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 28,75
meer info
Vodafone Logo20 Mbit/s VDSL
60 zenders waarvan 28 in HD
€ 0,09 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 29,50
meer info

De bovenstaande maandprijzen zijn de kosten je gemiddeld kwijt bent aan alles in 1. Eenmalige kosten en kortingsacties zijn verrekend bij de totale kosten en gedeeld door het aantal maanden van het contract. De bovenstaande contracten gelden voor 1 jaar.

Het goedkoopste alles in 1 pakket van dit moment wordt aangeboden door Tele2 en heeft een internetsnelheid van 20 Mbit/s. Als je voldoende hebt aan een lage internetsnelheid kan je overwegen om dit pakket te kiezen, maar voor slechts € 2,25 meer per maand krijg je bij Tele2 een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Dit is een zeer scherpe prijs voor een alles in 1 pakket met deze internetsnelheid. Wel is het aantal tv-zenders dat door Tele2 wordt aangeboden vrij laag. Vodafone biedt een uitgebreider televisie pakket aan, met meer dan het dubbele aantal zenders. Wel heeft het goedkoopste alles in 1 pakket van Vodafone maar een internetsnelheid van 20 Mbit/s.

Het goedkoopste alles in 1 pakket met een hoge internetsnelheid

Voor slechts een paar euro meer per maand kan je kiezen voor een uitgebreider alles in 1 pakket met een hogere internetsnelheid van 100 Mbit/s. In de onderstaande tabel vindt je een overzicht van de goedkoopste alles in 1 pakketten met deze internetsnelheid.

AanbiederAlles in 1 pakketMaandprijs
Tele2 Logo100 Mbit/s VDSL
20 zenders waarvan 15 in HD
€ 0,09 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 31,00
meer info
Vodafone Logo100 Mbit/s glasvezel
60 zenders waarvan 28 in HD
€ 0.09 per minuut bellen naar vast en mobiel
€ 46,00
meer info

De bovenstaande maandprijzen zijn de kosten je gemiddeld kwijt bent aan alles in 1. Eenmalige kosten en kortingsacties zijn verrekend bij de totale kosten en gedeeld door het aantal maanden van het contract. De bovenstaande contracten gelden voor 1 jaar.

Tele2 is ook de goedkoopste aanbieder van een alles in 1 pakket met 100 Mbit/s. Fiber staat op de 2e plaats en is een goede keuze wanneer je voorkeur uitgaat naar een goedkoop alles in 1 pakket met een groter aanbod van tv-zenders. Bovendien krijg je bij Fiber momenteel een leuk welkomstcadeau, waarbij je zelf kan kiezen uit 5 verschillende opties. Vodafone staat in deze alles in 1 pakket vergelijking op de 3e plaats, met een 100 Mbit/s glasvezel abonnement. Het voordeel van glasvezel internet is dat de upload en downloadsnelheid gelijk zijn. Wel betaal je voor het glasvezel alles in 1 pakket bij Vodafone ruim € 8,- meer per maand ten opzichte van het Fiber alles in 1 pakket. Check altijd met alles in 1 vergelijken of er een glasvezelaansluiting bij je woning aanwezig is.