Hoe kan ik overstappen van internet provider?

24 mei 2019

Hoe kan ik overstappen van internet provider?

Het is eenvoudig om over te stappen van internet provider. Wanneer je via deze website overstapt, maak je namelijk automatisch gebruik van de gratis overstapservice. Dit betekent dat de internet providers de overstap onderling regelen. Het enige wat je nog hoeft te doen is het aansluiten van je nieuwe modem. Maar er zijn zelfs providers die ook dat voor je doen.

In het artikel over wanneer je kan overstappen kon je al lezen dat je vrijwel altijd een contract met onbepaalde tijd hebt. Behalve wanneer je net bent overgestapt, en dus nog een jaar contract hebt. Je hebt bij een contract met onbepaalde tijd een maximale opzegtermijn van één maand. Dat is helemaal niet erg, want vaak ontvang je je nieuwe modem na twee weken. Dit komt omdat je altijd 14 dagen bedenktijd hebt.

Wanneer je alle alles in 1 pakketten hebt vergeleken en je je nieuwe provider hebt gekozen, sturen wij je door naar de website van de desbetreffende provider. Daar kan je je online aanmelden en vervolgens wordt alles in gang gezet. Daarna is het enkel nog het installeren van je pakket. Vaak is dit niets meer dan je nieuwe modem in het stopcontact en klaar!