Nieuw Ziggo abonnement ‘Ziggo Start XXL’ ook met alles in 1

26 september 2018

Binnenkort zal het bij alles in 1 pakket vergelijken mogelijk zijn voor nieuwe klanten van Ziggo om een Ziggo alles in 1 abonnement af te sluiten; Ziggo alles in 1 Start XXL met 100/10 Mbits. Ideaal voor wie méér internetsnelheid wil dan het Ziggo alles in 1 Start pakket met 40/4 Mbits en wie Ziggo alles in 1 Complete met 200/20 Mbits te duur vindt.

Ziggo Start XXL upgrade

Ziggo is stilletjes begonnen met het leveren van een snelheidsupgrade van het Ziggo Start abonnement met 40/4 Mbits, enkel voor bestaande klanten. Het zal over niet al te lange tijd mogelijk zijn voor nieuwe klanten om ook over te stappen op Ziggo Start XXL met alles in 1. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

Ziggo Start XXL met alles in 1

Het nieuwe alles in 1 abonnement is qua pakketinhoud identiek aan het Ziggo Start 40/4 Mbits abonnement. Naast een internetsnelheid van 100/10 Mbits ontvang je bij dit abonnement een gratis Wifi-modem, gratis internetbeveiliging en Ziggo Power Promise, zodat je altijd en overal een goede Wifi verbinding in huis hebt.

Je kijkt interactieve TV met maar liefts 77+ tv-zenders waarvan 36 in HD. Als sportliefhebber kijk je daarnaast gratis naar Ziggo Sport waar je de beste sportwedstrijden kijkt van onder andere topvoetbal, golf en tennis. Overstappen naar ziggo alles in 1 betekent ook dat je gratis Ziggo Sport Formule 1 cadeau krijgt. Ziggo Sport Formule 1 is normaal alleen te bekijken als je het extra zenderpakket: Ziggo Sport Totaal bij je abonnement afsluit.

Met Interactieve TV van Ziggo kijk je on demand. Dat betekent dat je programma’s eenvoudig terugspoelt en pauzeert zodat je tussendoor ook even wat anders kunt doen. Of je kijkt je favoriete programma gewoon terug, dat kan tot 7 dagen na de uitzending. Download ook de Ziggo GO app en kijk onderweg al je favoriete programma’s.

Bellen met de vaste telefoon kan bij Ziggo alles in 1 Start XXL voor € 0,12 per minuut.

Kosten Ziggo alles in 1 Start XXL

Het Ziggo Start XXL abonnement komt als tussenoplossing voor het flinke prijsverschil van € 15,- tussen de Ziggo Start en Ziggo Complete abonnementen. Zo kost Ziggo alles in 1 Start € 49,50 p.m. en Ziggo alles in 1 Complete € 64,50 p.m.

Ziggo alles in 1 Start XXL zal er qua maandprijs tussenin gaan zitten en Ziggo heeft laten weten dat het Ziggo Start XXL abonnement € 4,95 meer zal kosten dan Ziggo Start. Kies je voor Ziggo alles in 1 Start XXL, dan betaal je € 1,- p.m. voor de vaste telefoon aansluiting. Daarmee zal dit nieuwe alles in 1 abonnement voor nieuwe klanten € 54,45 p.m. gaan kosten.

Net als de andere alles in 1 pakketten van Ziggo zal Ziggo Start XXL met Vodafone te combineren zijn. Daarmee profiteer je van € 5,- korting op je RED factuur en extra voordelen op je abonnement, zoals dubbele data en een gratis tv-pakket naar keuze.

Overstappen naar Ziggo alles in 1

Doe de postcodecheck om te zien of je Ziggo internet op jouw adres kunt krijgen. Stap je over naar alles in 1 van Ziggo, dan betaal je momenteel geen aansluitkosten van € 19,95. Bovendien ben je altijd verzekerd van overstapservice en installatiegarantie bij Ziggo. Dat wil zeggen dat Ziggo je overstap regelt met je huidige provider en ervoor zorgt dat je internetabonnement op en top werkt. Het doe-het-zelf-pakket dat je ontvangt na je overstap is eenvoudig te installeren. Lukt het niet? Dan stuurt Ziggo gewoon een gratis monteur bij je langs. Zo wordt overstappen wel heel eenvoudig.