Nieuwjaarsacties bij alles in 1 providers

10 januari 2018

Nieuwjaarsacties alles in 1 pakketten

Wie in 2018 een alles in 1 pakket afneemt kan nu tijdelijk profiteren van forse kortingen. Nog nooit eerder boden zoveel providers een korting aan.

Korting bij Telfort

Het komt niet vaak voor, maar het is nu eindelijk zo ver, Telfort heeft een kortingsactie. Als je nu kiest voor een internet en TV of alles in 1 pakket, dan krijg je de eerste drie maanden korting. Let wel op dat de gratis monteur vervalt.

Internet TV en bellen

50/5 Mbit DSL
73 zenders - 44 in HD
€ 0,12 per minuut

Prijs details

€ 42,50 p.m.
€ 30,- aansluitkosten
Eerste 3 maanden € 29,- p.m.

Maandprijs

€ 29,-

Meer Info

Het wegvallen van de gratis monteur actie hoeft niet zo slecht uit te pakken. Een alles in 1 pakket is eenvoudig zelf te installeren met het ‘doe het zelf pakket’. In het pakket zit alles wat je nodig hebt om een internet verbinding te activeren en om je interactieve TV te installeren. De stappen zijn overigens heel helder beschreven en illustratief.

T-Mobile maakt glasvezel sneller en goedkoper

Als je kiest voor een alles in 1 pakket van T-Mobile, dan kan je via glasvezel op sommige plaatsen maar liefst 750 Mbit/s krijgen. Daar komt bij dat als je kiest voor 100 Mbit glasvezel en je via het KPN netwerk aangesloten word, je voortaan € 4,- per maand korting krijgt. T-Mobile heeft een klein gedeelte van het glasvezel netwerk zelf in handen, daar bood het al eerder een korting van € 5,- per maand aan, deze daalt nu naar € 4,.- per maand. De kosten voor glasvezel worden dus gelijk getrokken voor alle T-Mobile klanten.

Internet TV en bellen

750/750 Mbit DSL
66 zenders - 36 in HD
€ 0,11 per minuut

Prijs details

€ 55,- p.m.
€ 30,- aansluitkosten
Eerste 6 maanden € 35,- p.m.

Maandprijs

€ 35,-

Meer Info

De kosten voor DSL internet abonnementen stijgen bij T-Mobile wel licht. Daar staat wel tegenover dat de uitbreidingspakketten voor de vaste telefoonlijn echt onbeperkt worden. Voorheen was er een limiet van 2500 minuten per maand voor ‘Unlimited vast bellen’.

Bekijk hier het volledige overzicht van de alles in 1 aanbiedingen