NLEx bied goedkoopste alles in 1 met vaste prijs aan

19 oktober 2016

NLEx bied goedkoopste alles in 1 met vaste prijs aan

De Nederlandse Energie Maatschappij stapt nu in de Nederlandse breedband markt. Dit doen ze door het goedkoopste alles in 1 pakket met 100 Mbit/s DSL internet aan te bieden. Naast DSL zal NLEx tevens glasvezel aan gaan bieden voor een lage prijs.

De NLE biedt geen speciale kortingsactie van een x aantal maanden aan, maar een vaste lage prijs van slechts 29,95 euro per maand. Hiermee zijn zij zelfs goedkoper dan het alles in 1 pakket van Tele2. Als je tevens een energie klant bent bij de NLE krijg je eenmalig 25 euro combikorting. Heb je momenteel Ziggo als internet provider, dan biedt de NLE een gratis installatie aan en uitgebreide WiFi check. Bij de uitgebreide WiFi check krijg je een volledige analyse en heatmap van je WiFi signaal en een gratis WiFi versterker.

Het alles in 1 aanbod van de NLE

Als internet provider zal de NLE bekend worden als 'NLEx' om te verwarring te voorkomen met de energie producten die zij aanbieden. Het internet, bellen en televisie pakket van NLEx is zeer uitgebreid met 70 televisie zenders, waarvan 30 in HD. Hiermee bieden zij een uitgebreider en goedkoper pakket aan dan budget provider Tele2. Gemiddeld betaal je bij een 100 Mbit/s pakket van Tele2 31,83 euro per maand terwijl dit bij NLEx slechts 29,95 euro per maand is. Als je op zoekt bent naar een provider waarbij jij je maandlasten kan verlagen, dan is NLEx een goede keuze.

ProviderAbonnementMaandprijs
Tele250 Mbit/s
19 tv-zenders - 18 in HD
Vast bellen
€ 29,58
meer info
NLEx100 Mbit/s
70 tv-zenders - 30 in HD
Vast bellen
€ 29,95
meer info
Tele2100 Mbit/s
19 tv-zenders - 18 in HD
Vast bellen
€ 31,83
meer info

Zoals je ziet is NLEx voordeliger dan andere aanbieders en biedt de provider een beter pakket aan. De bovenstaande maandprijzen zijn een gemiddelde van de totale kosten die gedeeld zijn door het aantal maanden in het contract. Kortingsacties en dergelijken zijn hierbij verrekend.

Wil je toch liever een andere aanbieder, dan kan je bij ons alles in 1 vergelijken en checken welke providers en abonnementen bij jou thuis beschikbaar zijn.