Youfone nieuwe aanbieder van alles in 1 pakketten

14 september 2017

Youfone nieuwe aanbieder van alles in 1 pakketten

De telecomprovider Youfone is officieel gestart met het aanbieden van een alles in 1 pakket. De provider begint meteen met een scherpe kortingsactie en biedt een zeer interessant TV pakket aan. Het TV pakket kan je namelijk zelf samenstellen, zo betaal je nooit meer voor zenders die je toch nooit kijkt.

Alles in 1 pakket van Youfone

Youfone biedt een internetsnelheid van 100 Mbit/s aan via DSL internet. Deze snelheid is ruim voldoende om met een huishouden gebruik te maken van internet. Let op dat het afhankelijk is van je adres hoeveel snelheid je binnen kunt halen. Je krijgt er ook gratis een vaste telefoonlijn bij. Voor vijf euro per maand extra kan je onbeperkt naar alle vaste nummers bellen en voor tien euro naar alle mobiele nummers.

Wat Youfone uniek maakt met haar alles in 1 pakket is het aanbod in TV-zenders. Je krijgt standaard de 23 meest bekeken TV-zenders bij het alles in 1 pakket. Voor een paar euro meer per maand kan je je eigen zender pakket samenstellen. Voor € 2,50 per maand extra, kan je vijf extra zenders selecteren. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor CNN, NatGeo Wild, Cartoon Network, NPO 101 TV en 24 Kitchen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Je kunt er ook voor kiezen om tien zenders extra te nemen voor vier euro per maand extra. Wanneer je heel veel TV kijkt, kan je kiezen voor het totaal pakket. Hierbij ontvang je alle 44 zenders. Let op dat FOX Sports een premium pakket is, dit pakket moet je apart aanschaffen. Je ontvangt wel FOX Sports 1 Eredivisie gratis!

Alles in een pakket vergelijken

Youfone betreedt de markt met een scherp aanbod met een één jarig contract. Bij het alles in een pakket vergelijken is de prijs natuurlijk één van de belangrijkste pijlers. Youfone gaat direct de concurrentie aan met de grote partijen. De eerste zes maanden betaal je slechts 19,95 per maand. Na zes maanden is het alles in 1 pakket 39,95 per maand. Gemiddeld kom je dus neer op 29,95 per maand.

Met dit aanbod is Youfone momenteel de goedkoopste aanbieder van een alles in 1 pakket. Met je smartphone, tablet en laptop kan je gewoon TV kijken. Hiermee speelt Youfone in op de vraag van de consumenten. Later dit jaar komt er ook een app voor de smart-tv’s.

Alles in 1 Youfone

100/8 Mbit DSL
37 zenders - 23 in HD
Vaste lijn

Prijs details

€ 39,95 p.m.
€ 25,00 activatiekosten
Eerste 6 maanden € 19,95 p.m.

Maandprijs

€ 29,95

Meer Info